LED reklám a bevásárlóközpontokban és áruházakban

LED reklám a bevásárlóközpontokban és áruházakban

A LED reklám nagyon népszerűek a reklámiparban, mert nagyon sok előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A legfontosabbak a következők: Nagyon jó fényerejük van, így jól láthatóak, még sötétben is. Könnyen programozhatók, így könnyen változtatható a megjelenített információ. Hosszú élettartamúak, így hosszú távon is használhatók. Energiatakarékosak, így hosszú távon is kedvező a használatuk. Ezek miatt a LED reklám rendkívül alkalmasak a kültéri reklámok megvalósítására, például az utcai plakátokon, a táblákon, és az épületek homlokzatán. De a belső térben is alkalmazhatóak, például bevásárló központokban, mozikban és sport arénákban.

LED reklám
LED fal bejáratnál

A felbontás

A LED fal felbontása fontos, mert ez határozza meg a megjelenített kép minőségét. A felbontás azt jelenti, hogy hány képpont (pixel) van a kijelzőn. Minél magasabb a felbontás, annál több képpont van a kijelzőn, és annál részletesebb és élesebb a kép. Ha a felbontás alacsony, akkor a kép homályos és elmosódott lesz, és a részletek nem lesznek jól láthatóak. Magasabb felbontás esetén a kép élesebb és részletesebb lesz, és a színek is élénkebbek lesznek. A felbontás mértékegysége PPI (Pixel per Inch), ami azt jelenti, hogy egy hüvelyk méretű területen hány képpont található. A kijelzők elfogadható felbontása általában a 1280×720-tól a 1920×1080-ig változik, de extrém esetben a 4K és 8K felbontás is elérhető. A választott felbontás függ a kijelző méretétől, a használt távolságtól, a megjelenítés céljától és a költségektől is.

Az élelmiszeripari cégek is hasznosan tudják használni a LED falakat a reklámozásban. Például a boltokban beépíthetnek LED kijelzőket a polcokra, hogy a vásárlók könnyen láthassák a termékeiket és az árakat. A boltokban és üzletekben beépíthetnek LED kijelzőket a bejáratoknál, hogy az üzlet nyitvatartása, akciók és új termékek hirdetései jól láthatóak legyenek. A kijelzők a pékségekben, cukrászdákban és étteremekben is használhatóak a menük és az árak megjelenítésére. A LED falak használhatóak a nagyméretű áruházakban, élelmiszer piacon és egyéb piacokon is a termékek promóciójára. Egy látványos és nagyméretű LED fal nagyon alkalmasak az élelmiszeripari termékek megjelenítésére, mert képesek megmutatni az élelmiszerek színeit és részleteit, és a vásárlók számára is élvezhetőbbé teszik az élelmiszerek választását.

LED reklám
LED kijelző élelmiszeráruházban

A LED reklám ára

A LED reklám ár változó lehet, függ a méretétől, felbontásától, funkcióitól, és a gyártótól. Általában a kisebb méretű, alacsonyabb felbontású LED falak olcsóbbak, míg a nagyobb méretű, magasabb felbontású LED falak drágábbak. Az általános árak úgy változnak, hogy a kisebb méretű (1-2 méter körüli) kijelzők ára általában a néhány millió forint körül mozog, míg a nagyobb méretű (több méteres) kijelzők ára általában tíz millió forintnál indul. Az árak folyamatosan változnak, a technológia fejlődésével és a gyártók versenyével, így az árak idővel csökkenhetnek. A LED fal ár meghatározásakor érdemes összehasonlítani a különböző gyártók és kereskedők ajánlatait, és figyelembe venni a kijelzők funkcióit, minőségét és garanciáját is. Ha a vásárlás nem jöhet szóba anyagi okok miatt, akkor a LED fal bérlés gazdaságos alternatíva lehet.

Mennyibe kerül? Árak itt találhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük