Futófény használata az autópályák mellett

Futófény használata az autópályák mellett

A futófény vagy LED-fal egyre népszerűbb eszköz a kültéri hirdetések készítéséhez és megjelenítéséhez. Az autópályákon és városi utak mellett különösen hatékony eszköz lehet, mivel az autósok és gyalogosok figyelmét vonzza az éjszakai sötétben is. Azonban, mielőtt LED-fal vásárlására adnánk a fejünket, érdemes megfontolni, hogy milyen felbontást és méretet szeretnénk a hirdetésünknek, és mennyit szeretnénk költeni az eszközre.

A futófényes hirdetések készítésekor a felbontás az egyik legfontosabb tényező. A felbontás határozza meg, hogy milyen éles és részletes lesz a kép, és mennyire lehet olvasható a szöveg. A nagyobb felbontású LED-falak általában jobb minőséget és nagyobb részletgazdagságot biztosítanak, ami jobban vonzza a figyelmet. Azonban, nagyobb felbontású ledfal ár tekintetében általában költségesebben vásárolható meg, így fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mennyit szeretnénk költeni a LED-falra.

A méret is fontos tényező, amikor kültéri hirdetéseket készítünk. Az autópályákon és városi utak mellett kisebb LED-falak is hatékonyak lehetnek, mert az autósok és a gyalogosok közel vannak a hirdetéshez. Azonban, ha nagyobb távolságról is jól olvasható hirdetést szeretnénk, akkor nagyobb méretű falakat is fontolóra kell vennünk. Fontos megjegyezni, hogy a nagyobb felületű led fal vásárlás költségében is magasabb ráfordítást jelent.

Az autópályákon és városi utak mellett használt futófényes hirdetések mindazonáltal nagyon hatásosak lehetnek, mert folyamatosan mozognak és változnak, ami felkelti az emberek figyelmét. Az üzenetek kiválasztására viszont több időt kell szánnunk, hiszen a sebesség miatt sokkal kevesebb idő áll az ember rendelkezésére, hogy feldolgozza az információt, amit egy reklám megpróbál neki átadni. Ezért érdemes egyszerű, rövid és a márkánk szempontjából releváns üzenetekkel operálni. A LED-falak használatával a hirdetők bármilyen üzenetet vagy képet megjeleníthetnek, ami ha jól használják, akkor nagyon hatékony eszköz lehet a vásárlók figyelmének felkeltésére, viszont mivel meglehetősen nagy precizitásra van szükség az üzenetek kiválasztásakor, ezért egy rosszul sikerült kampány szlogennel rémisztően alacsony konverzióval is számolhatunk. A futófény árak változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen méretű és felbontású falat választunk, azonban az árak csökkentek az elmúlt években, illetve ha nem is feltétlenül vásárolni szeretnénk, hanem a bérlés is opció, akkor még alacsonyabb költségekkel kell számolnunk.

Korábbi bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük