LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

Ügyfeleink véleménye

Rólunk mondták

Lehet a Colorlight a világ legjobb vezérlőrendszere, vagy lehet a QiangLi a világ legjobb ár/érték arányú LED kijelzője. A legfontosabb akkor is az, amit ügyfeleink és partnereink mondanak rólunk, ügyfeleink véleménye.

ügyfeleink véleménye
Süllyesztett, falbaépített fullHD kijelző

Vélemények

REMEK
Nagyon köszönjük a megoldás-orientált hozzáállást, mindez vastagon hozzájárult rendezvényünk sikeréhez!

Galló Júlia

REMEK
Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata

„Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata az Outline Central Europe Kft-vel állapodott meg az Euro2020 futballmérkőzéseinek ledfalas kivetítésében. Bár az ötlet a részünkről szinte az utolsó pillanatban fogalmazódott meg, a megvalósítás a cég jóvoltából hibátlanra sikeredett.

Hihetetlen profizmussal történt a ledfal le- és felszerelése, az üzemeltetés valamint az eszköz felügyelete a rendezvény ideje alatt. Mindez határidőre, pontosan, korrekt áron!

Köszönjük!”

Gressó Ildikó

kabinetvezető
Reménység Média

Végtelenül rugalmas és emberközeli csapat. Mindenre van egy megoldásuk, öröm velük dolgozni!

G. Tóth László

Novara Coop

Fantasztikus csapatuk van! Köszönjük a segítségüket, hogy létrejöhetett a rendezvényünk!

Peterdy Orsolya

Rotaract Klub

” Nagyon rugalmasak, mindent megoldanak, körültekintően dolgoznak, a végén egy szenzációs show kerekedik az egész rendezvényből. “

Nagy Viktória

Royal Orfeum

” Végtelen segítőkészség, rugalmasság jellemzi a csapatot. Náluk olyan nincs, hogy nem. Valami megoldást biztosan kitalálnak. Kedves, hozzáértő személyzet, költséghatékony árak. Szeretek velük dolgozni! “

Sziklai Ildikó

CEO
MBS Pro

”Thank you very much for your support and help. I am very grateful for your support and so quick operation. The show was great…”

Piotr Ługowski

CEO

Szeretné megismerni LED kijelző és tartószerkezet referenciáinkat? Nézzen körbe itt! Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy-egy ilyen megoldás? Itt talál árakat és kérhet egyedi árajánlatot!

Rendezvények és telepítések százain edződött szakembereink szívesen megosztják Önnel tudásukat, segítenek gördülékenyen megtervezni és lebonyolítani minden kérését. Mindig a legjobb ár-érték-egyszerűség-kezelhetőség kombinációra törekszünk, és ezt ügyfeleink véleménye alapján teljesítjük is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a következő területeken:

  • egyedi fém tartószerkezetek tervezése, telepítése
  • szabványos és atipikus formájú kijelzől tervezése és vezérlése
  • vezérlés frissítés, javítás és tervezés
  • jelút tervezés és kialakítás UTP és optikai alapon
  • felhő-alapú műsorszóró rendszerek tervezése és kialakítása

A Kapcsolat űrlap segítségével üzenhet nekün azonnal! Kérjük, hogy a kötelező mezőket töltse ki, hogy el tudja küldeni az űrlapot! Telefonszáma megadása esetén munkatársunk szóban is fel tudja Önnel venni a kapcsolatot. Kérjük, jelezze azt is, hogy bérlés vagy vásárlás ügyében keres minket! Adatait a hatályos GDPR szabályozásnak megfelelően kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk ki. Ha jobban szeretne emailben vagy telefonon kommunikálni, megtalálja elérhetőségeinket az oldal alján.

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

E-mail: info@ledfalberles.com
Mobil: +36 70 4646 336, +36 70 4646 334