LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

Konferencia technika és dedikált, saját üzemeltetésű stream szerver

A Facebook vagy YouTube a legelterjedtebb stream platform. Egyszerűen elérhetőek és díjmentesek, de minőségük komoly kívánnivalókat hagy maga után. Legalább ekkora hátrányuk, hogy a tartalomhoz való hozzáférések korlátozása vagy személyreszabása igen nehézkés, és bizonyos szint felett nem is finomítható. Ezért hoztuk létre saját stream szerverünket, mely a stream szolgáltatások egy egészen másik dimenzióját képviseli.

konferencia technika
Konferencia kivetítés élőképpel

Miért érdemes velünk dolgozni?

MERT ELHIVATOTTAN TÖREKSZÜNK menő, látványos, a jövőbe mutató rendezvények, konferenciák, kiállítások tervezésére, ezek technikai megvalósításában és lebonyolításában is örömmel részt veszünk. És nem pusztán a vizuáltechnikai részben tudunk segíteni.

  • 200+ nm újszerű, elegáns színpaddal, lépcsőkkel, egyedi formájú és méretű színpadelemekkel hozunk létre látványos pódiumokat
  • alumínium tartószerkezetekkel, LED-es világosítással, modern, felsőkategóriás hangtechnikai eszközökkel támogatjuk a rendezvény professzionális megvalósulását

Milyen rendezvényeken mozgunk otthonosan?

Kritikusan fontos nézőközönséggel rendelkező konferenciák, hibrid és online, élőképet és internetes streamet megkívánó előadások, egyedi alakú és képarányú kijelzőket kombináló szakmai rendezvények a specialitásunk, de a nagyformátúmú látványt igénylő nagy koncerteken és kiállításokon is magabiztosan helytállunk.

Modern és látványos konferencia technika

Jellemzően 16:9 vagy extra szélesvásznú óriás LED kivetítővel vetíthető a konferencia előre bekészített és leellenőrzött prezentációsorozata. A prezentációk között mutatós, zökkenőmentes, élőképpel és kreatív anyagokkal díszített váltások vannak beprogramozva. Minőségi hangosítás és mikrofonozás, modern digitális keverőpultok, felső-kategóriás drótnélküli eszközök biztosítják a zökkenőmentes beszédérthetőséget. Ez a profi rendezvényhez illő konferencia technika.

Műsorrögzítés és webes stream

Az előadást kamerák követik, illetve a kevert kamera- és prezentáció képe, hangja professzionális műsor formájában rögzíthető és speciálisan erre a célra üzemeltetett stream szerverünkön keresztül jelszóval levédve vagy publikusan nézhető. A szerverünk által biztosított minőség messze meghaladja a YouTube vagy Facebook által nyújtottakat.

konferencia technika
Élőképpel kevert prezentáció stream szerverünkön keresztül

Különleges megoldások: Zoom és Teams, online és hibrid rendezvények

Nem csupán online vendégek számára tesszük lehetővé a résztvételt. Online előadók együttműködését is biztosítjuk Zoom, Teams vagy egyéb konferenciaszolgáltatás bevonásával, akár zárt céges hálózaton. A rendezvény lehet 100% online, azaz az előadók és a vendégek is online formában vesznek részt, illetve lehet hibrid, amikor a helyszínen is tartózkodnak nézők. Az előadók számára javasoljuk a helyszínen vagy a stúdiónkban történő előadást, mert a legmagasabb minőséget így lehet elérni.

Az online konferenciák megtartását a COVID okozta korlátozások nem érintik, ehhez hasonló rendezvényeket mindenféle tiltás nélkül is folyamatosan lehetett és lehet tartani.

konferencia technika
Konferencia LED kijelzővel és webes streammel

konferencia technika
Stream stúdió konfiguráció

A konferenciák leggyakrabban előforduló feladatai:

  • Tartószerkezet
  • Színpad
  • Hangosítás
  • Világosítás
  • Vizuáltechnikai szolgáltatások, videobejátszás, videokeverés, operatőri munka
  • Internetes stream
  • Tolmácsfülkék, diszkrét szinkrontolmácsolás
  • Konferencia szoftverek menedzsmentje (Zoom, Teams)

Ledfal bérlés mellett szívesen segítünk komplex megoldások megvalósításában is Stream Stúdiónkban.


Árajánlat konferenciaszolgáltatásra

Felkeltettük az érdeklődését?

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

info@ledfalberles.com
+36 70 4646 336, +36 70 4646 334