LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

LEDfal vásárlás tartószerkezettel, gyári támogatással és garanciával

LEDfal
Beltéri nagyfelbontású LED kijelző padlóra állítva. Aszinkron bejátszóval, kiállítási célokra.

Választás ledfal vásárlás előtt

Nagy eltérések vannak egyes gyártók termékei, illetőleg gyártón belül is, adott termékpaletták között. A LEDfal vásárlás árát befolyásolja a kijelző pixelmérete, időjárásállósága, fényereje, frissítési frekvenciája, és még számos technikai paramétere. Emiatt nem lehet pontos árakat csomagszerűen meghatározni, de mindig igyekszünk a létező legmagasabb ár-érték arányt nyújtani magas csomag-kedvezményekkel, egyedi árakkal nagy méreteknél, díjmentes felméréssel, ajánlatkészítéssel és konzultációval.

Más falat kell használni beltéren, kültéren, extrém pára vagy extrém magasság esetén, de más fal kell TV stúdióba, futball stadionba és kertmoziba is. Mondja el, mi az elképzelése, és javaslunk rá több opciót, amiből utána a pénztárcája alapján tud választani! A LED fal beszerzése jelentős beszerzés, fontos, hogy megbízható forrásból, magyar garanciával történjen.

Új LEDfal vásárlást tervez?

Kínai és európai gyártók ledfalaiból választhat, egyes esetekben EU raktárból nagyon gyors szállítással. Használt ledfalát beszámítjuk, felújítjuk vagy bizományi értékesítésben továbbadjuk. Küldjön üzenetet és segítünk!

Használt LEDfal érdekli?

Bizományi és refurbished raktárkészletünk folyamatosan változik, érdeklődjön!

LEDfal gyártóink

Az alsó-középtől a prémium kategóriáig beltéri és kültéri ledfalak széles termékpalettáját vásárolhatja meg nálunk. Ha egyedi gyártású kijelzőre van szüksége, vállaljuk saját tartószerkezettel készült óriás LED falak tervezését és gyártását is szinkron és aszinkron lejátszó rendszerekkel.

Kabinet vagy egyedi gyártás?

Amennyiben fontos a mobilitás, rendszeres szétszerelhetőség és összerakhatóság, kabinet alapú LED kijelzőt érdemes választani. Ha kijelző egy fix helyre van tervezve, költséghatékonyabb egyedi tartószerkezettel, modul alapú kijelzőt választani. Utóbbi esetén hatékonyabb a betáp- és a vezérlőrendszer kihasználtsága, valamint nagyon rugalmassággal tölthetőek ki egyedi méretek.


Árajánlat LEDfal vásárlásra

LED kijelzőt vagy tartószerkezetet szeretne vásárolni? Kérje díjmentes felmérésünket és szívesen adunk árajánlatot!

Árajánlat bérlésre

Inkább bérelni szeretne? Itt talál további információt.

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

? info@ledfalberles.com
Mobil: +36 70 4646 336, +36 70 4646 334