LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

LED reklámtáblák tervezése és telepítése

LED reklámtáblák
LED reklámtáblák építése: a legrugalmasabb méretezést az egyedileg készített tartószerkezet biztosítja. Egyben ilyenkor a leghatékonyabb a táp és a vezérlő kártyák felhasználása is.

LED reklámtáblák telepítése felhőszolgáltatással tetszőleges méretben

A LED reklámtáblák kabinet alapú LED kijelzőkkel szembeni óriási előnyük, hogy

  • négyzetméterre kivetített fajlagos áruk sokkal alacsonyabb (extrém esetben a felénél is kevesebb),
  • az összeállítható kijelzőméretek sokkal rugalmasabbak, mivel a kabinetes megoldásoknál minden újabb sorhoz vagy oszlophoz a kabinet mérete adja a legkisebb léptéket,
  • egyedi zárófedél, redőny, árnyékoló, áram és jelelvezetés kerülhet betervezésre és megépítésre,
  • süllyeszthető megoldásokkal kerülhetnek kialakításra.

Ha nem szempont a szétszedhetőség és összerakhatóság, az egyedi szerkezetes LED kijelző szinte mindig jobb megoldás.

Felhőalapú aszinkron reklámtábla vezérlési megoldások

A szinkron bejátszókkal szemben az aszinkron bejátszók esetén gyári, felhőalapú bejátszási megoldásokat is biztosítunk. A kijelzőhöz kapcsolt vezérlő WiFi, 3G/4G vagy Ethernet kapcsolat segítségével kapcsolódik a felhőhöz, és távolról vezérelhető, lejátszási listák hozhatóak létre, több kijelző – akár az ország különböző pontjain – egyszerre érhető el, csoportban vagy egyenként.

LED reklámtáblák
A Colorlight Cloud egy kiforrott és nagyon kényelmes eszköz aszinkron média bejátszásra. A média anyagok (többek között fotók, videók, prezentációk, adatbázisból valós időben kinyert, kijelzésre formázott adatok) egy központi szerverparkra kerülnek feltöltésre, onnan a megfelelő eszközre letöltésre, majd a lejátszás egy előre leprogramozott műsor alapján aszinkron történik.

Szenzorok és GPS a táblákban

A felhőhöz kapcsolható aszinkron eszközökből bőséges választék áll rendelkezésre a Colorlight C szériából. Kisebbtől a nagyobb kijelzőméretekig, WiFi, 4G, kábeles hálózati kapcsolat, szenzorokkal vezérelt működés (többek között hőmérséklet, páratartalom, fényerő, füst és PPM érzékelés), azok adatainak felhasználása, valamint GPS funkció is elérhető. Utóbbi nem csak az eszközök helyét mutatja térképen, hanem tökéletes bejátszási szinkronizáció érhető el vele. A felhő elérhető bármilyen böngészőből, illetve létezik hozzá Android és IOS applikáció.

Meglévő LED reklámtábla modernizálása

A LED kijelzők nagyon gyors technológiai fejlődésben vannak, minden évben nagyobb felbontású modulok, újabb vezérlő IC-k és modernebb processzorok érkeznek. Ha már rendelkezik egyedi szerkezetű LED kijelzővel, kérjen modul cserét, és egy új kijelző árának a töredékéért korszerű, nagyfelbontású LED fala lesz!


Árajánlat egyedi szerkezetű LED reklámtáblák vásárlására

LED kijelzőt vagy tartószerkezetet szeretne vásárolni? Kérje díjmentes felmérésünket és szívesen adunk árajánlatot!

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

E-mail: info@ledfalberles.com
Mobil: +36 70 4646 336, +36 70 4646 334