LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

Referenciák, fotók és videók

referenciák
Kiállítási LED kijelző földre állítva, rejtett támasztó szerkezettel

LED óriáskijelző referenciák

A LED kijelzők forradalmukat élik, egyre gyakrabban találkozhatunk velük a köztereken, kulturális rendezvényeken, az oktatásban vagy a szórakoztatóiparban. A LED falak a legtöbb szempontból meghaladták a projektorokat, néhány nagyon speciális terület kivételével mindig jobb választást jelentenek. Mind a szétszedhető és újra összerakható, kabinetes LED kijelzők, mind az egyedi méretre épített, eredményjelző vagy reklámlejátszó LED kijelzők területén meg tudjuk oldani bármilyen problémáját, ahogyan ezt az alábbi referenciák mutatják. Az alábbiakban bemutatunk saját referenciákat ledfalakról és tartószerkezetekről.


Referenciavideók

LED fal TV stúdió hátterében

A greenboxok kora lassan leáldozik. Bár egyes területeken még alkalmazzák, a greenboxot egyetlen hátránya az egyszerűség és az olcsóság. Funkcióban egy egészen másik világot képviselnek a LED kijelzők, ahol az előadónak nem kell elképzelni, hogy mi lehet a háta mögött, hanem valóban látja is.


Több LED kijelzős nagyrendezvény a SYMA csarnokban

A sportcsarnok méretű rendezvények alapvető komponense lett a LED fal. A hátsó sorokban állók számára is lehetővé teszi a színpadi események követését, kamerák és videokeverő rendszer segítségével élőkép adható ki rá. Egyedi elrendezésekkel és megfelelő robotlámpa parkkal látványos és különleges effekteket lehet megjeleníteni rajta.


LED kijelző sportversenyen

Sporteseményeken több funkciót is ellát a LED kijelző. Egyrészt alkalmas az élőkép megjelenítésére. Másrészt kiváló eredményjelző, nagy méretű, világos, jól olvasható.


LED kivevítő élőképpel a műsorközvetítéssel egyházi ünnepen

Közös éneklést igénylő eseményeken a LED kijelző egyszerre óriási vászon, ahol az előadókat lehet látni, és egyszerre súgógép, ahonnan az ének szövegét lehet leolvasni.


LED fal TV stúdió hátterében

A LED kijelzők igazi joker funckiója a „virtuális díszlet”. Mérettől függően színdarabok statikus vagy mozgó háttereként különleges hangulatot teremt bármilyen színielőadáson.


Szeretné tudni, hogy mennyibe kerül egy-egy ilyen megoldás? Itt talál árakat és tud kérni árajánlatot!

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

info@ledfalberles.com
+36 70 4646 336, +36 70 4646 334