LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

Colorlight vezérlők felhőszolgáltatással

Colorlight vezérlők
Colorlight vezérlők

Colorlight vezérlők: A piacvezető vezérlőrendszer gyártó

A Colorlight vezérlők az egyik, ha nem a legmodernebb ledfal vezérlő rendszer, olyan funkciókkal, mint redundáns adatátvitel, automatikus pixel szintű kalibráció, illesztési kalibráció, szintér metszet finomhangolás vagy választható küldőkártya/fogadókártya konfigurációtárolás. Minden Colorlight vezérlőt felhőszolgáltatással szállítunk.

Színkalibrációs csúcseszközök

A vállalat 12 éves tapasztalattal rendelkezik, több, mint 500 főt foglalkoztat, és 1.000.000-nál is több ledfalba szállított komplett vezérlőrendszert. Számos kínai és európai gyártóhoz rendelkezünk közvetlen kapcsolattal, így már a gyártás alatt sor kerül a vezérlő rendszer telepítésére és a kalibrációs értékek elmentésére. A Colorlight rendszer kiemelkedő színkalibrációs eszköztárral rendelkezik, hogy a különböző színhőmérsékletű pixelek a lehető leghomogénebb képet adhassák.

Redundancia és magasfokú megbízhatóság

Bemenő jelút redundancia

Ez a leggyakoribb biztonsági intézkedés. Két vonalon adunk jelet a kijelzőnek, gyakorlatilag egy hurkot hozunk létre, ahol az egyik irányban bemegyünk az első fogadókártyába, végig fűzzük a fogadókártyákat, majd az utolsóból visszamegyünk a küldőkártyába. Ha az egyik út meghibásodik (akár a kijelző belsejében, két fogadókártya között), a másik átveszi a jeltovábbítás feladatát.

Colorlight vezérlők
Colorlight LED kijelző vezérlőrendszerek

Ennek egy még magasabb biztonságot adó módozata a küldőkártya redundancia. Ebben az esetben nem egy fizikai kártyára érkezik vissza a hurok vége, hanem egy tartalék kártyára. Így a kártya fizikai meghibásodása esetén is megmarad a jeltovábbítás, mivel a tartalékkártya automatikusan átveszi a feladatot.

Táp redundancia

A tápok igen széles skálán tudnak működési hibákat okozni attól függően, hogy melyik komponenst látják el árammal. Ritkábban használunk táp redundanciát, de kritikus alkalmazásoknál érdemes. Az alapelv ugyanaz: ha az egyik táp meghibásodik, egy elektronika érzékeli a problémát és átkapcsol a másik tápra.

Colorlight vezérlők

Fogadókártya redundancia

A Colorlight vezérlők ritkábban használt biztonsági intézkedése. Az alapelv megegyezik. Létezik olyan komponens, ami egyszerre oldja meg a táp és a fogadókártya redundanciát. Az alábbi fotón egy QiangLi megoldás látható. A hat modult normál esetben 2 kártya és egy 1 táp ellátja. Ebben az esetben 4 kártya és 2 táp kerül felszerelésre, így lesz redundáns a rendszer. A fail-over automatika a kék színű HUB board-ba van építve.

Colorlight vezérlők

Folyamatos EU raktárkészlet

Folyamatos raktárkészletet tartunk az alkatrészekből, garanciális vagy garanciaidő kívüli javítás időtartamára kedvezményes áron tudunk csereeszközt biztosítani.

Miért a Colorlight vezérlők?

  • Európai raktárkészlet.
  • Szárazföldi szállítás, vámmentes ügyintézés, rövid szállítási határidők.
  • A legmagasabb fokú megbízhatóság.
  • Adatút és processzor szintű redundancia.
  • Versenyképes árak.
  • Jelenleg a legjobb ár-érték arányú vezérlőrendszer a piacon.
  • Abszolút piacvezető.
  • A világ legnagyobb LED kijelző vezérlőrendszereket gyártó cége.
  • Önmagában akkora a piaci részesedése, mint az összes többi gyártónak együtt.

A Colorlight LED kijelző vezérlőrendszerek nagyon megbízhatóak, az elérhető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtják remek ár-érték arányon.

LED kijelzőt vagy tartószerkezetet szeretne vásárolni? Itt nézzen körbe! Inkább bérelni szeretne? Itt talál további információt.

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

📧 info@ledfalberles.com
Mobil: +36 70 4646 336, +36 70 4646 334