LEDFALBÉRLÉS.COM bérbeadás & forgalmazás

Colorlight vezérlők felhőszolgáltatással

Colorlight vezérlők
Colorlight vezérlők

Colorlight vezérlők: A piacvezető vezérlőrendszer gyártó

A Colorlight vezérlők az egyik, ha nem a legmodernebb ledfal vezérlő rendszer, olyan funkciókkal, mint redundáns adatátvitel, automatikus pixel szintű kalibráció, illesztési kalibráció, szintér metszet finomhangolás vagy választható küldőkártya/fogadókártya konfigurációtárolás. Minden Colorlight vezérlőt felhőszolgáltatással szállítunk.

Színkalibrációs csúcseszközök

A vállalat 12 éves tapasztalattal rendelkezik, több, mint 500 főt foglalkoztat, és 1.000.000-nál is több ledfalba szállított komplett vezérlőrendszert. Számos kínai és európai gyártóhoz rendelkezünk közvetlen kapcsolattal, így már a gyártás alatt sor kerül a vezérlő rendszer telepítésére és a kalibrációs értékek elmentésére. A Colorlight rendszer kiemelkedő színkalibrációs eszköztárral rendelkezik, hogy a különböző színhőmérsékletű pixelek a lehető leghomogénebb képet adhassák.

Redundancia és magasfokú megbízhatóság

Bemenő jelút redundancia

Ez a leggyakoribb biztonsági intézkedés. Két vonalon adunk jelet a kijelzőnek, gyakorlatilag egy hurkot hozunk létre, ahol az egyik irányban bemegyünk az első fogadókártyába, végig fűzzük a fogadókártyákat, majd az utolsóból visszamegyünk a küldőkártyába. Ha az egyik út meghibásodik (akár a kijelző belsejében, két fogadókártya között), a másik átveszi a jeltovábbítás feladatát.

Colorlight vezérlők
Colorlight LED kijelző vezérlőrendszerek

Ennek egy még magasabb biztonságot adó módozata a küldőkártya redundancia. Ebben az esetben nem egy fizikai kártyára érkezik vissza a hurok vége, hanem egy tartalék kártyára. Így a kártya fizikai meghibásodása esetén is megmarad a jeltovábbítás, mivel a tartalékkártya automatikusan átveszi a feladatot.

Táp redundancia

A tápok igen széles skálán tudnak működési hibákat okozni attól függően, hogy melyik komponenst látják el árammal. Ritkábban használunk táp redundanciát, de kritikus alkalmazásoknál érdemes. Az alapelv ugyanaz: ha az egyik táp meghibásodik, egy elektronika érzékeli a problémát és átkapcsol a másik tápra.

Colorlight vezérlők

Fogadókártya redundancia

A Colorlight vezérlők ritkábban használt biztonsági intézkedése. Az alapelv megegyezik. Létezik olyan komponens, ami egyszerre oldja meg a táp és a fogadókártya redundanciát. Az alábbi fotón egy QiangLi megoldás látható. A hat modult normál esetben 2 kártya és egy 1 táp ellátja. Ebben az esetben 4 kártya és 2 táp kerül felszerelésre, így lesz redundáns a rendszer. A fail-over automatika a kék színű HUB board-ba van építve.

Colorlight vezérlők

Folyamatos EU raktárkészlet

Folyamatos raktárkészletet tartunk az alkatrészekből, garanciális vagy garanciaidő kívüli javítás időtartamára kedvezményes áron tudunk csereeszközt biztosítani.

Miért a Colorlight vezérlők?

  • Európai raktárkészlet.
  • Szárazföldi szállítás, vámmentes ügyintézés, rövid szállítási határidők.
  • A legmagasabb fokú megbízhatóság.
  • Adatút és processzor szintű redundancia.
  • Versenyképes árak.
  • Jelenleg a legjobb ár-érték arányú vezérlőrendszer a piacon.
  • Abszolút piacvezető.
  • A világ legnagyobb LED kijelző vezérlőrendszereket gyártó cége.
  • Önmagában akkora a piaci részesedése, mint az összes többi gyártónak együtt.

A Colorlight LED kijelző vezérlőrendszerek nagyon megbízhatóak, az elérhető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtják remek ár-érték arányon.

LED kijelzőt vagy tartószerkezetet szeretne vásárolni? Itt nézzen körbe! Inkább bérelni szeretne? Itt talál további információt.

Segíthetünk még valamiben?

LED falon kívül szüksége van másra is? Partneroldalainkon talál

info@ledfalberles.com
+36 70 4646 336, +36 70 4646 334