Újszerű led videófal megoldások Európából

Újszerű led videófal megoldások Európából

Az elmúlt években egyre több és egyre kreatívabb led videófal került bevezetésre a különböző márkák marketing stratégiáiban. Előző év végén például a H&M bemutatta az újratervezett londoni Regent Street-i üzletét, és kiderült, hogy a Leyard Europe által, új 4K LED kijelző került felhelyezésre, amit innovatív generatív művészet díszít. Ez az egyik legnagyobb LED kijelző Európában, amelyet a londoni székhelyű LEDTek Solutions telepített. A LED képernyő, amely egy mozgólépcsősort övez és betölti az egész üzlet hátsó falát, olyan progresszív és stílusos digitális anyagok sorozatát mutatja be, amelyek kiegészítik a márka esztétikáját, és kiterjesztik az H&M belső építészeti megoldásait, amely messziről nézve ösztönzi a járókelőket, hogy belépjenek az üzletbe.

A londoni H&M design és technológiai stúdió által létrehozott egyedülálló rendszer a H&M-mel együttműködve a Creative Coding céggel, a Variable támogatásával hozták létre. Ez a rendszer folyamatosan változik a nap folyamán a vásárlók tevékenységére reagálva a mozgólépcsőn. Ennek az állandó élő generálásnak az eredményeként váratlan, gyönyörű és dinamikus vizuális effektek jelennek meg a 4200 pixel széles és 3536 pixel magas 2, 5 mm Leyard LED képernyőn, gazdag, kétszeres 4K részletességben.

A művészeti anyagokat úgy válogatták össze, hogy esztétikailag fényesek és sokkoló hatásúak legyenek, lehetővé téve, hogy tükrözzék a digitális környezet világítását. A kijelzőn lévő alkotás folyamatosan változik és képes reagálni a külső környezeti hatásokra, például az üzletbe beáramló szélre vagy arra, amikor a vásárlók elhaladnak mellette a mozgólépcsőn.

Amint a vásárlók fel és le haladnak a mozgólépcsőn, a bolt mennyezetéhez rögzített sorozat követi minden személy helyzetét a mozgólépcsőn, és a mögöttük lévő anyagon megmozdulnak és ráncok hatását idézik elő, pont mint a talajban egy lábnyom a lépéseink alatt.

Az ilyen fantasztikus újszerű és kreatív megoldások nemcsak a vásárlók közérzetét növelik, hanem lehetőséget és teret biztosítanak feltörekvő művészeknek az alkotásaik bemutatására. Bár a H&M londoni üzlete installálta és megvásárolta ezeket a led falakat, de lehetőség van igénybe venni ledfal bérlés szolgáltatást illetve kreatív eszközökkel akár mások által üzemeltetett fényújság hirdetés bérlésére is. Akárhogy is döntünk, érdemes észben tartani, hogy a márkák egyre kreatívabbak lesznek a led eszközök használatával kapcsolatban.

Korábbi bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük