A legdrágább sport rendezvények fényújság bérlésre

A legdrágább sport rendezvények fényújság bérlésre

A kültéri reklámok királya, a kültéri led fal nemcsak az utcára nézhet. Az épületeken túl a legtöbb óriási nézettséggel bíró sport eseményt is lehet reklám felületen hirdetni. Az, hogy ez megéri-e bármelyik cégnek, már más kérdés, hiszen ezeknek a hirdetéseknek a költségei az egekben lehetnek.

A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportja, a legnagyobb meccseken egy egyszerű fényújság reklám ára is az egekbe szökik. Gondoljunk csak a FIFA Világbajnokságra vagy a UEFA Bajnokok Ligájára. Az ilyen eseményeken a ledfalak és a fényújságok megkérik az árukat a hatalmas nézettség és a kirobbanó hangulat miatt.

Amerikai Futball Mestermérkőzések: Az NFL Super Bowlja a sportesemények krémje, és ennek megfelelően a reklámok árai is a csúcsra szöknek. A Super Bowl alatt a televíziós reklámokért elképesztő összegeket fizetnek, és ez vonatkozik a stadionban látható led falakra és fényreklámokra is. Ha a legnagyobb amerikai futballmeccseken szeretnénk hirdetni, akkor készüljünk fel, mélyen a zsebünkbe vagy a cég zsebébe kell nyúlni!

A Grand Slam teniszversenyek, mint például az ausztrál, francia, wimbledoni és US Open, nemcsak a sport rajongóit, hanem a reklámozókat is vonzzák. A döntők idején a világ legnagyobb cégei vetélkednek a legjobb helyekért a ledfal kivetítőkön, hogy elérjék a tenisz rajongóit, a világszerte több milliós nézőközönséget.

A Forma-1, a NASCAR és más autóverseny-sorozatok is hatalmas reklámlehetőségeket kínálnak a szponzoroknak és a hirdetőknek. A pályák mentén elhelyezett ledfalak és a sok apróbb fényreklám, valamint a versenyeket közvetítő televíziós csatornák reklámideje rendkívül értékes és ennek megfelelően magas árakat kell fizetni értük.

Az olimpiai játékok a sportvilág legnagyobb összejövetelei, és ennek megfelelően a reklámok is hatalmas árakon kelnek el. A városok, ahol az olimpia megrendezésre kerül, különleges helyszínek a reklámozóknak, akik kihasználják a ledfalak és a fényreklámok lehetőségeit a világ összes kontinenséről érkező közönség előtt.

Ahhoz, hogy a legnagyobb sporteseményeken jelen légy a fényreklámok és a ledfalak segítségével, fel kell készülnöd a magas költségekre. Az ilyen eseményeken való részvétel azonban lehetőséget kínál arra, hogy hirdetésedet a világ legnagyobb sportrajongói és televíziós közönsége előtt mutasd be. Ha szeretnéd kihasználni ezeket a lehetőségeket, ne habozz befektetni a fényreklámokba és ledfalakba, hogy üzenetedet a sportvilág legfényesebb pillanataiban sugározd!

Korábbi bejegyzések:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük